Pillowco

Kussens loungebank

Online Uw loungekussen bestellen is vaak complexer dan gedacht, daarom vindt U op onze website enkele tips en trucs die U helpen om online Uw loungekussens te bestellen. Het zijn richtlijnen die U helpen om Uw loungebank op te meten en/of Uw oude lounge kussens cq. Lounge kussen hoezen op te meten. Indien het voor U nog steeds te complex is of U twijfelt aan Uw eigen bevindingen, dan raden wij U aan om telefonisch contact met ons op te nemen zodat wij U kunnen helpen bij de maatbepaling van Uw kussens.
Voor onze loungekussens op maat maken wij gebruik van de Sunbrella outdoor solids en stripes: de beste kwaliteit kussen stof in haar soort. De Sunbrella stoffen zijn voorzien van een specifieke waterafstotende nabehandeling die het doek beschermt tegen vlekken, vetvlekken, vloeistoffen en opspattend zout water of chloorwater. Sunbrella werd speciaal ontwikkeld om gedurende het hele jaar buiten te worden gebruikt, in de tuin of op een terras. Deze kussenstof zorgt ervoor dat Uw buitenkussens weerbestendig zijn, kleurbestendig, ademend, waterafstotend, vlekafstotend, schimmelvrij en onderhoudsvriendelijk, dus U koopt als het ware : weerbestendige kussens, kleurbestendige kussens, ademende kussens, waterafstotende kussens, vlek afstotende kussens, schimmelvrije kussens. 
Voor Uw kussen kleuren kunt U kiezen uit een heel scala van kleuren de meest verkochte kussen kleuren zijn op dit moment de antraciet en zwarte  kussens, maar ook worden de witte kussens, grijze kussens en pink kussens (pink pillow) veel besteld. Op de website van pillowco.nl staat een beperkt kleuraanbod, maar U kunt bij ons uw kussen bestelling plaatsen uit de gehele sunbrella collectie.

De kussens van Pillow Co zijn geen kelim kussens, maar solide Sunbrella kussens in een uni of streep kleur. De op maat gemaakte kussens zijn zowel geschikt als buitenkussens, kussens voor loungeset maar ook zeer geschikt als sierkussens of kussens voor op uw keukenbank, dus indoor kussens. Ook zijn de kussens geschikt om als bedkussen te gebruiken als versiering op Uw sprei. Als U aan het loungen bent zult u verstelt staan hoe goed het kussen als hoofdkussen zijn dienst doet. Ook leveren wij matras kussens, dit zijn grote kussens gemaakt van koudschuim met een kussenhoes van Sunbrella stof.

 

Ga naar : KUSSEN PRIJZEN

 

klant 1