Pillowco

Kussens op maat

Bestel online Uw kussens op maat. Pillow Co is gespecialiseerd in buiten kussens op maat gemaakt, wij hebben een heel scala aan kussens voor loungeset en buitenkussen mogelijkheden het zijn allen Sunbrella kussens, op maat gemaakt. U kunt Uw kussen maat online bestellen, wij zijn gespecialiseerd in Loungekussen wat op dit moment een grote trend is, wij maken loungeset kussens alswel loungebank kussens en hierin zijn wij de goedkope kussen aanbieder in Nederland. Wij leveren daadwerkelijk de goedkoopste tuinkussens op maat gemaakt, voor al Uw tuinstoel kussen wensen en voor al Uw tuinkussen op maat bent U bij Pillow Co aan het juiste adres. Wij maken van Uw kussen een werkelijk design kussen en kunnen vele verschillende kussen formaten produceren, wij maken zowel ronde kussens als grote kussens voor op uw loungebank. Op dit moment is er veel vraag naar steigerhouten loungeset kussens als ook de tuinbank steigerhout kussen. De trend hede ten dage is steigerhout, vele steigerhouten meubels worden geproduceerd en geleverd zonder kussens, dan begint de zoektocht om de juiste goedkope loungeset kussens te vinden, wat een hele  uitdaging is, want vele internet aanbieders zijn hierin zeer prijzig. bij Pillowco bent U aan het juiste adres voor Uw loungeset steigerhout kussens en kussens goedkope loungeset. Wij leveren aan U top kwaliteit tegen een lage prijs, alles betreft maatkussens en is uitermate geschikt als kussens steigerhouten loungebank of als tuinbank steigerhout kussen.Wat ook erg in trek is zijn de kussens tuinmeubelen, vooral als de zon gaat schijnen wilt U heerlijk relaxed in Uw tuin of op Uw balkon zitten om te genieten van het mooie weer. Wij maken van Uw Tuin en van Uw balkon een mooi plaatje door het leveren van de perfecte outdoor kussens. Het specialisme van Pillow Co is het leveren van kussens steigerhouten bank Uw kussens loungeset maar niet te vergeten ook Uw kussens loungebank steigerhout.Voor alle buitenmeubel kussens leveren wij alle kussens goedkoop. Wij werken niet met kussen aanbieding prijzen, omdat onze huidige prijsstelling al zeer voordelig is, wij leveren goedkope kussens en zijn hierdoor de goedkoopste kussen aanbieder.Ook in de bedrijven sector zijn wij actief bezig, wij leveren strandpaviljoen kussens, kussens voor de horeca en hotels. Omdat Pillow Co hoogwaardig kwaliteit levert zijn deze uitemate geschiktv oor deze bedrijven. De kussen kwaliteit die wij leveren als bedrijfskussens is identiek aan de kwaliteit die wij leveren aan de consument! Alles wat wij leveren is zeer geschikt als kussens voor loungebank als wel kussens steigerhoutenbank. De gehele collectie is geschikt voor kussens lounge, ofwel loungeset kussens.

Omdat alles maatwerk is maken wij ook grote formaten zoals strandmatjes, ligbedkussens en matras kussens, dit zijn zeer grote kussens waarop U heerlijk kunt loungen in de tuin. Gerelateerd aan loungen en maatwerk, kregen wij vanuit de markt de vraag voor schaduw doek, parasol doek en zonneluivel doek, ook deze aanverwante produkten maken wij voor U op maat in exact dezelfde stof en kleur als Uw tuinkussens, om voor U het loungen nog aangenamer en mooier te maken. 

Pillow Co maakt alleen gebruik van de beste ingredienten voor Uw kussen, wij gebruiken als kussen vulling voor plof kussens polyethervlok, de vlokvulling wordt in een kussenhoes van vlieseline in het kussen aangebracht. Voor de strakke kussens maken wij gebruik van een koudschuim vulling : HR40 of een Polyetherschuim SG30, deze vulling is van zeer degelijke kwaliteit, het is duurzaam, ademend, veerkrachtig en voert snel vocht af. Om schuim brengen wij een laag dacron aan (is een soort wattine) en doen dit in de kussenhoezen. De dacron zorgt ervoor dat het kussen strak getrokken wordt zodat het een mooi en strak uiterlijk verkrijgt en dat de kussenhoes niet gaat draaien, wat zeer belangrijk is al U heeft gekozen voor kussens met bies. Samenvattend als vulling kussen gebruiken wij polyether vlokvulling en koudschuim HR40.
Het was voor Pillow Co een heel karwei om een kussen collectie op te stellen, die U via de website kunt bestellen, echter wij zijn in staat om bijna alle vreemde kussen en kussen vormen te maken, maar voor deze afwijkende kussen formaten kunt U het beste contact met ons opnemen.

Dus kussens kopen of aanverwante lounge artikelen bestellen kunt U het beste doen bij Pillowco.nl

 

Ga naar : KUSSEN PRIJZEN

 

klant 3